Uoj kiek dabar daug prirašysiu

Tai va,kadangi mano oda yra gan jautri ir alergiška,tai turiu labai rinktis kremus,pudras visokias ir šeip kosmetiką perku tik iš antro karto,pirmą kartą pasidažau pardej,o po to jei neišberia tai perku

Vasarą kosmetikos nenaudoju,bet kitais metų laikais mėgstu pasidažyti.Krempudrą pradėjau naudoti tik šią žiemą,nes tik tada radau tokią nuo kurios manęs nebėrė -lumene ekologiška kažkokia

Tada dar naudoju tušą-Maybellyne Colo Salt arba Stilleto,jie mano mėgtamiausi ir geriausi iš visų kuriuos esu turėjusi

Kartais,ypatingomis progomis(vakarėliai,geras laikas su draugais,šventės) pasiryškinu akis juodu pieštuku,ir labai retai pasidažau šešėliais,o jei ir dažausi tai tik rudais arba auksiniais

Tai va,ai naudoju sviestinį krema iš body shop'o su morengais,ir kėkvieną vakarą plaunu veidą specialia clean and clear veido prausikliu(ten kaip muilas tik be muilo

D)
mm,tikiuosi nieko nepamiršau

Aj,dar lūpos-dažnai(kai tik prisimenu) tepu visad jas vazelinu(nivea,loreal ar šeip koks tik pakliuna,dažniausia bekvapiu beskoniu)
Kai kur nors einu(į miestą tarkim) pasitepu jas vazelinu.
Tai paskaičius turbūt pagalvosit kad deduosi kalną makiažo ant savo veido...bet taip nėra

Į mokyklą dažniausia nesidažau,nebent tik tušu,o ten tas visas pudras ir kitus ''pričiūdus'' naudoju tik eidama į miestą ir pnš.
Tai va.
PS:Sakiau kad daug prirašysiu

D