Sveiki,
UK fintech'as Monese siūlo akcija - registruojantis per mano nuorodą ir pasitvirtinus tapatybę, gausite nemokamus 10EUR + mokėjimo kortelę bei UK banko sąskaitą. Viskas ką jums reikia padaryti:
1. Parsisiųsti Monese Apps'ą iš Appstore arba Google Play.
2. Užsiregistruoti, registracijos metu nurodyti mano refferal kodą - DAUMA738 ir patvirtinti tapatybę.
3. Po registracijos jums paskambins supportas per video skambutį. Anglų kalba reikės patvirtinti savo vardą, pavardę bei pasakyti dėl ko norite registruotis monese. Atsakykite, jog norite naudotis nemokamomis bankinėmis paslaugomis.
4. Kai bus patvirtinta jūsų registracija, į savo monese sąskaitą reikės persivesti €50 arba daugiau. Galima paprastu SEPA pavedimu (nemokamai) arba Top-up (keliolika centų), skirtumas tas, kad pinigai bus įskaityti iškart.
5. Kai pinigai bus įskaityti į jūsų sąskaitą, Monese perves jums €10 bonusą. Tik gavę pinigus juos iškart galėsite atgal persivesti į savo banką. Arba galite užsisakyti nemokamą kortelę ir naudotis monese kaip revolut ar N26.
Monese yra patikimas fintechas - žiūrėkite atsiliepimus čia:
https://uk.trustpilot.com/review/www.monese.comJei turite kokių klausimų - rašykit man į
benkunskas@inbox.ltP.S. pasiūlymo laikas ribotas, tad jei norite gauti nemokamus 10EUR - paskubėkite.